Cine suntem noi?

S.C. COR-VAS TERMO SRL  este infiintata in anul 2008, avand ca  profil de activitate comercializarea si montarea de tamplarie din PVC:  REHAU si SALAMANDER cu geam termopan, usi de garaj manuale si automate, usi de interior, plase de insecte, rulouri exterioare, pervaze interioare si exterioare.
Tamplaria din PVC este realizata intr-o varietate de culori (alb, colorate uni sau cu diferite texturi – imitatie de lemn), cu trei, patru, cinci sau sase camere, tratate antistatic si  cu  o durata mare de viata, printre avantajele profilelor Rehau enumeram si izolarea termica si fonica, sunt greu inflamabile, nu intretin arderea, usor de intretinut si curatat, design atragator, functionalitate optima, standard inalt calitativ si nu in ultimul rand profilele sunt ecologice. Tehnica pentru ferestre şi fatade REHAU aceasta  furnizeaza intreprinderilor specializate programe şi servicii adecvate pietei. Oferta cuprinde tehnica, design, marketing şi service. Toate sistemele pentru profile au o baza comuna pentru ca beneficiarii nostri sa obtina productivitate maxima. Toate sistemele REHAU si SALAMANDER ofera siguranta si protectia mediului pentru generatii. Competenta superioara in tehnica, logistica si apropierea de clienti asigura un succes de lunga durata partenerilor nostri.

Feroneria folosita este produsa de  firmele ROTO SI MACO, în oferta noastra regasindu-se o gama completa de feronerie şi echipamente de siguranta pentru ferestre si usi., aceste au un mare confort in utilizare, functionare impecabila precum si lunga durata de viata.

Gama variata de produse

  • Tamplarie PVC si Aluminiu
  • Usi de garaj
  • Rulouri exterioare
  • Pervaze interior si exterior
  • Plase antiinsecte
SIGLA COR-VAS

Portofoliu Lucrari

Clientii nostrii beneficiaza GRATUIT de

Masuratori
Consultanta
Transport
Montaj / Demontaj
Plase antiinsecte