slider1

Sistem de profil Streamline

CEA MAI FRUMOASĂ LATURĂ A CONFORTULUI

Cei care ştiu să pună preţ pe confortul locuinţei lor vor găsi în sistemul Streamline, soluţia optimă. Seria de profiluri Streamline AD şi Streamline MD reuneşte siguranţa, protecţia termică şi protecţia fonică, toate la cel mai înalt nivel. Suprafeţele rezistente la intemperii şi uşor de curăţat ale ferestrelor din material sintetic Salamander stabilesc de asemenea noi etaloane în domeniul durabilităţii şi simplităţii în curăţare. Aveţi aproape tot ce vă trebuie pentru a vă simţi bine acasă.

Streamline AD

SIGURANŢĂ ŞI EFICIENŢĂ ENERGETICĂ

LA CEL MAI ÎNALT NIVEL

Datorită armăturilor sale mari din oţel şi structurii sale cu mai multe camere, canatul atrăgător al ferestrei oferă siguranţă şi fiabilitate. Datorită celor trei garnituri de etanşare continue şi unei adâncimi constructive de 76 mm, Salamander Streamline MD oferă şi protecţie optimă contra intemperiilor pe întregul an. Astfel, facturile la energie şi căldură pot fi reduse pe termen lung. Suprafeţele Salamander Streamline MD sunt deosebit de uşor de curăţat şi întreţinut, datorită materialului sintetic de înaltă calitate şi cu înaltă densitate utilizat la fabricarea lor.

 • Profil cu 5 camere
 • Garnitură mediană
 • Adâncime constructivă: 76 mm
 • până la Uw = 0,74 W/(m²K)
 • Protecţie fonică: până la 46 dB
 • Siguranţă la efracţie: până la RC 3
 • Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale, secundare şi oscilo-paralele

Streamline ALU

PLACARE EXTERIOARĂ CU ALUMINIU

SIMBIOZA PERFECTĂ DINTRE FORMĂ ŞI FLEXIBILITATE

Durabilitate, simplitate în curăţare şi economii maxime de energie – niciodată nu a fost mai uşor să combinăm forţa aluminiului şi a materialului sintetic. Placarea exterioară cu aluminiu oferă bariera perfectă contra intemperiilor şi este atrăgătoare datorită paletei de culori aproape nelimitate. Se pot folosi toate culorile din paleta RAL şi eloxate pentru vopsirea prin pulverizare în câmp electrostatic cu vopsea mată sau fină, în nuanţe DB sau din catalogul NCS.

Pentru seria Streamline aveţi la dispoziţie şi o placare care se prinde cu clipsuri, dar şi un sistem cu adezivi. Conferiţi-le ferestrelor nu numai aspectul rafinat, tipic aluminiului, ci creşteţi-le şi gradul de siguranţă, durabilitate şi stabilitate.

 • Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, precum şi uşi de intrare principale şi secundare

Streamline Canat cu adeziv

DESCOPERIŢI POSIBILITĂŢILE OFERITE

Salamander oferă două variante de adeziv interior: Lipirea umedă a canaturilor de fereastră şi a foii de sticlă cu adezivi lichizi (WGS® – Wet Gluing System), precum şi lipirea uscată, prin care profilul este livrat cu o bandă de adeziv deja integrată în profil (DGS® – Dry Gluing System).

Tehnica de lipire asigură un transfer sigur al sarcinii în cazul unor greutăţi mai mari ale sticlei şi măreşte astfel stabilitatea proprie, în special în cazul unor forme speciale.

Prin utilizarea opţională a armăturilor de oţel, se pot realiza mărimi extinse de canat. Tehnica de lipire oferă avantaje substanţiale şi în materie de siguranţă antiefracţie, deoarece cordonul de adeziv continuu de pe cadrul sticlei sau suprapus îngreunează mult deschiderea din afară, precum şi accesul prin geam. Stabilitatea canatului este garantată pe termen lung de lipirea foii de sticlă.

 • Profil cu 5 camere
 • Lipire: WGS® şi DGS®
 • Adâncime constructivă: 76 mm
 • până la Uw = 0,80 W/(m²K)
 • Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante şi uşi oscilo-paralele
 • Decor exclusiv cu oţel pentru armare