4S EVOLUTION

Funcţie dublă pentru confortul tău: Control solar superior şi izolare termică

Cu sticla 4S EVOLUTION pentru ferestre cu geam termopan vă bucurați de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort vară – iarnă menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar reflexivitatea asigură un nivel confortabil de intimitate.

Firma noastra, COR-VAS TERMO va ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de modele de sticla, sticla ornamentala, sticla cu cristale, sticla sablata, sticla pictata. ele putand fi inchise in pachet tip termopan cu sticla float, low-e, sticla antiefractie 3-1-3 si 4-1-4 precum si sticla securizata. Mai jos puteti vedea o parte din modele, iar pentru catalogul complet de produse si mai multe detalii va invitam in showroomul nostru de pe Calea Unirii, nr 58, bl.56, sc.D, ap.2 ( Statia Orizont Burdujeni), Suceava. Va asteptam! 

CARACTERISTICI

Caracteristicile 4S EVOLUTION permit utilizarea produsului atât în sectorul rezidenţial (locuinţe individuale, blocuri de locuinţe), cât şi în cel nerezidenţial (clădiri de birouri, hoteluri şi restaurante, centre comerciale, şcoli etc).

 

TIPURI DE APLICAŢII:

4S EVOLUTION este ideal pentru ferestrele oricărei construcţii noi sau renovate.

– Ferestre şi luminatoare

– Uşi de terase şi alte tipuri de uşi exterioare

4S EVOLUTION se combină perfect cu toate tipurile de tâmplărie: PVC, lemn, aluminiu, iar în proiectele de renovare, unităţile de vitraj cu 4S EVOLUTION pot fi folosite în ramele existente.

Avantaje

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION reprezintă o treaptă în plus pe scara evolutivă a produselor de confort ambiental, oferind o izolaţie de 3 ori mai mare decât a vitrajelor duble obişnuite. Principalele avantaje în sezonul rece sunt căldura şi confortul

asigurat de aceasta. Cu sticla SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION se vor înregistra diminuări ale pierderilor de căldură, iar climatizarea interioară în zonele din apropierea ferestrelor va fi imperceptibilă.

Vitrajele cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION diminuează efectele asteniei de primavară, asigurând tot confortul necesar indiferent de modificările climatice caracteristice anotimpului.

Temperatură ideală pentru casa dumneavoastră – confortul şi răcoarea sunt asigurate chiar şi în zilele caniculare.

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION permite o simbioză perfectă între infuzia de lumină naturală şi un interior răcoros datorită gradului de reflecţie de până la 62%, chiar şi în cazul suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni.

Acest avantaj al sticlei SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION de a menţine temperatura optimă în interior se reflectă într-un consum redus de energie datorită ratei mici de utilizare a aerului condiţionat.

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION setează noi standarde de design al ferestrelor în detrimentul jaluzelelor inestetice, asigurând în acelaşi timp aportul de lumină vital creşterii calităţii vieţii.

De asemenea, confortul termic sporit permite utilizarea suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni accesand noile tendinte arhitecturale contemporane de design exterior.

Cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă, confortul şi suprimarea costurilor reduse pentru încălzire fiind asigurate.

USI STICLA STABLATA

PANELURI ORNAMENTALE